07 Mac 2011

DENDAM YANG TERBALAS... YNWA!!

The Reds vs The Devils.. arguably the BIGGEST rivalry in English Premier League!


image : soccernet.espn.go.com

Malam tadi Liverpool (The Reds) telah MEMBELASAH Man U (The Devils) 3-1 di Anfield. Oleh itu, pagi ini aku pergi kerja dengan semangat waja dan senyum sampai ke telinga kerana "dendam kesumat" telah terbalas keatas musuh ter"durjana" kepada Liverpool.

Oleh itu, banyak lah mesej yang di hantar untuk meraikan kemenangan The Reds ini terutamanya kepada kipas-susah-mati The Devils!

Musim ini secara keseluruhan nya (setakat ini), kipas-susah-mati Liverpool macam aku ni telah lama suffer kerana form Liverpool yang tunggang terbalik sepanjang musim terutamanya sebelum kedatangan King Kenny sebagai manager Liverpool yang baru 2 bulan yang lalu.

Dengan kemenangan ini, ramai lah kipas-susah-mati Man U yang makan hati berulam jantung malam tadi.. haha! Padan muka.. siapa suruh sokong The Devils.. haha!!

TAHNIAH THE REDS !

THE KING HAS DELIVERED !

YNWA !!

4 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

yeaahhhh!!! :)
SEDETIK LEBIH (OST HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA)

wahida berkata...

next n3 plizzz!!

- GC - berkata...

penyokong skuad kenari is here! haha

Hanis Azla berkata...

saya tgk piala malaysia aje.. jd mmg tak terasa pun dia org kalah ke menang ke.. he..he..