23 Disember 2010

MARI MENJAWAB SOALAN

Sila rujuk comment box ini

Seperti yang di janji kan, entry ini is especially dedicated kepada pengomen2 yang sudi bertanyakan soalan pada komen box di entry ini.


Hanis Azla (Hanis Azla@Blog)
S1 : brp tahun u all cintan cintun
J1 : 1999 - 2002. Makna nya 3 tahun. "Ter-extra" setahun sebab adik aku lebih dulu "booking" untuk kahwin dengan melangkah tunggul (aku lah tu). So, zaman percintaan di lanjutkan campur-tolak setahun.

S2 : kahwin umur berapa yer?
J2 : Umur 27 tahun. Berkait rapat dengan sebab musabab di atas. Kami sebaya. Bulan Mac depan, insyaAllah, ulangtahun ke-9. Alhamdulillah..


S1 : siapakah Lolo Ferrari?
J1 : Lolo Ferrari, born Eve Valois[1] (February 9, 1963(1963-02-09)[2] – March 5, 2000), was a French dancer, sex star, actress and singer billed as "the woman with the largest breasts in the world"[3][4] though their size was artificially achieved. sila rujuk wikipedia


Wahida - (My All)
S1 : siapa pencipta blogspot?
J1 : Evan Williams and Meg Hourihan co-founded Pyra Labs to make project management software. A note-taking feature spun off as Blogger, one of the first web applications for creating and managing weblogs. Williams invented the term "blogger" and was instrumental in the popularization of the term "blog".[3] Pyra survived the departure of Hourihan and other employees, and was eventually acquired by Google on February 13, 2003.[4]
Info lanjut (wikipedia). sini, sini, sini dan sini
S2: apakah nama anak Donald Trump?
J2 : Donald, Jr. (born December 31, 1977), Ivanka (born October 30, 1981), Eric (born January 6, 1984), Tiffany (born October 13, 1993), Barron William Trump (born March 20, 2006)
Info lanjut (wikipedia). sini


S1 : nape letak piranha kelaparan kat sidebar tu?
J1 : Piranha kelaparan tu aku ambil di sini dan free. Tujuannya, saja2 sebagai perhiasan dan bahan mainan aku bila tak ada idea nak update blog. Lagipun, aku rasa kagum la macamana ikan tu boleh tau bila time ada orang klik untuk "bagi makan". Itu sahaja

S2 : ape perangai2 nurin yg ikut mcm papa dia masa kecik2? ;)
J1 : 1) Tengok tv "teleng". Maksudnya, bila tengok tv kepala senget dan tidak straight ke arah tv. Macam orang menjeling
2) Bila tidur, mata terbuka sedikit menampakkan mata hitam. Kalau orang tak tau, tentu ingatkan tidak tidur
3) Kalau main2 (contohnya, lumba lari), sure nak menang je. Tak boleh kalah. Kalau kalah, tentu merajuk. Mungkin perangai anak sulung, kot.
Cukup lah 3 perkara ye..

Sekian.

4 ulasan:

*Miss Geli^ berkata...

kahkahkaha...siap gugel..
tentet dia beso kan?

soalan susulan..
tentet dia tu ori ke dak?

Ieda Al-Habsyi berkata...

soalan apakah ini? hehehehe! :)

wahida berkata...

huh, mmg copy paste abes...ekekekek...
anyway, thanks la bro jwb soalan gua...
rasa mcm nak tanya soalan lg...ada berani? muahahahah!!

Pala Maldini berkata...

cik geli : ye la.. apa jadah nya aku nak kenal sapa lolo ferari tu. Kalau Lo'lo Ghazali tau la aku.. hehehhe

Ieda : ini soalan2 dalam komen box masa entry 17th dec tempohari

wahida : hehe.. dah soklan nko bukan main punya susah..