11 April 2011

NURIN HANA KINI 4 TAHUN

Delayed entry

09/04/2011


Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Nurin hana,
Happy birthday... to youuuu..

Pagi2 buta aku dan cik pun kpp dah menyanyikan lagu happy birthday pada Nurin hana bersempena hari lahir nya yang ke-4. Dah empat tahun masa berlalu rupanya.

Plan of the day - Aquaria, Rio (Wayang) & Senandung Malam (Bagan Lalang).

Satu perkara yang tidak cukup pada hari tersebut ialah - Kek Harijadi. :-(

For some reason, tahun ini happy birthday Nurin hana adalah atas perancangan ad-hoc. After 3 years of careful planning, it is a bit disappointing that this year was an ad-hoc one :-(

Walaumacamanapun, aku cuba juga try menggembirakan Nurin hana on her special day - although she might not really know the difference.

Flashed back on time. Kehadiran Nurin hana betul2 memeriahkan kehidupan aku & cik puan kpp. Dah jenuh kami dengar cakap2 orang dan macam2 yang telah dicuba. But, we never lost hope.

The moment she came to this world is my proudest moment.. EVER!

I am proud to be there in the labour room and certainly even more proud now everytime I heard she call me PAPA!

HAPPY 4TH BIRTHDAY NURIN HANA..


aisey sedih pula aku pagi2 ni...

7 ulasan:

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgahla ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

IDAZS berkata...

happy birthday nurin hana

papa tak beli kek ke? jemput singgah blog auntie makan kek yea :P

semoga menjadi anak yang solehah dan menghormati orang tua, amin :)

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah.. dah 4 tahun dah umur nurin hana yer.. semoga terus sihat dan membesar menjadi anak yg solehah yg membahagiakan hati ibu ayah..

nas berkata...

happy birthday nurin hana

ctpayong berkata...

selamat hari lahir nurin hana.
semoga masa depanmu indah dan dirahmati Allah SWT.

tahniah kepada kalian berdua kerana berjaya laksanakan amanah Allah membesarkan nurin hana.

Syigim berkata...

happy birthday dear :) ad-hoc ke, takde kek ke...yg penting bday girl happy :)

aku pun cuma beli bday kek masa diorang umur 1yr je, sbb harijadi pertama. next is 5th yr, sbb dah stat paham psl harijadi. tahun2 yg in between tu mmg xbeli kek. kalau beli tiap2 tahun nanti diorang expect, susah kalu parents x deliver.. ;)

- GC - berkata...

happy birthday nurin hana, anak kesayangan papa dan mama. ;-)