01 Februari 2011

TRANSFER WINDOW - TORRES IS GONE!

Semalaman malam tadi aku tak tidur dek kerana nak mengikuti berita tentang transfer window yang heavily involving Liverpool FC.
Bermula 6pm petang tu aku dah monitor semua website2 yang ada menyediakan life feed berkenaan transfer window. Interest aku yang paling utama ialah..

Will Torres move ? For how much ?

And, in return who will Liverpool sign ?

Semenjak daripada jumaat dah memang obvious yang Torres sungguh2 nak keluar daripada Liverpool dan join Chelsea. Nothing much The King can do about it. Sebagai situasi menang-menang, Liverpool minta 50 milloins pound daripada Chelsea.

Dan, sepanjang malam tadi.. every half an hour aku akan tengok website2 berkenaan. Memang tak tenteram nak tidur dibuatnya!

Daripada jam 12.. pergi ke jam 2.. pergi ke jam 4.. dan, it is more obvious yang Torres will be gone by morning (Malaysia time)! 

Siapa yang Liverpool beli ?

Andy Caroll from Newcastle United for 35 millions pound!

Wow! aku rasa harga tu tersangat lah exagerrated memandangkan Andy Caroll tu baru this season main dalam premiership!! I believed, the price is because he is English!!

Well, aku harap dia can live up to the price tag dan improve Liverpool fire power up front together with new signing Luis Suarez (a 22.8 millions pound buy from Ajax Amsterdam). Their latest task would be Stoke at home esok malam.

Therefore, I wish..

Good luck to Torres with the Blues

Welcome Andy Caroll & Luis Suarez.. 

YNWA!!

2 ulasan:

- GC - berkata...

baik tidooooo.haha

Pala Maldini berkata...

GC : hehehe.. cuti, siang pun boleh tido...