13 Jun 2011

TUMPANG GLAMER CIK GELI..

Mak oiii... punya lah dahsyat penangan "Surat terbuka cik geli" sampaikan tempias ke blog aku pulak tetiba punya lah banyak referring URLs daripada posting tersebut ke blog aku nih!

Nah, ini buktinya..


Aku sendiri pun dah lupa apa yang aku komen kat dalam box "termakan hasutan" cik geli dalam entry tersebut. Tapi, obviously entry tersebut sudah membuatkan cik geli sangat2 popular sekarang ini sampaikan Gua.com pun dok petik entry beliau.

Kalau baca komen orang pasal entry cik geli tu, macam banyak yang tak puas hati. Sampaikan beliau kena buat dua tiga entry sentap untuk mengkomen balik orang2 yang komen dengan penuh emosi pasal "surat terbuka" tersebut. Padahal, sesiapa yang selalu ke blog cik geli tu sure tahu yang entry tersebut memang sekadar coretan saja2 cik geli pasal hal tersebut.

Anyway, aku ucapkan maju jaya lah pada cik geli yang sudah semakin glamer itu dan tak lama lagi boleh lah masuk tv macam cikgu shida :-)

Itu je yang aku nak tulis..

2 ulasan:

*Miss Geli^ berkata...

kihkihkih...

takde pun tulis dalam entry tu aku comey ke hape..sentap tau

wahida berkata...

nak gi jap blog cik geli...