23 April 2012

SENYUM SAMPAI KE TELINGA...

Pagi ini kawan2 kat ofis semuanya tersenyum sampai ke telinga melihat figure yang tercatit dalam surat online HR..




Alhamdulillah, sekian lama menanti akhirnya terjawab juga lah jumlah nya...

Di umumkan, kami mendapat bonus sebanyak... eh, rahsia weh!

Surprisingly, increment pun above expectation by more than 2%! Seronok nya saya!!

Tahun ni dapat performance standard saja. Tapi, tak kisah lah.. takkan tiap2 tahun asyik aku je nak above expectation, kan ? Bagi chance kat orang lain pula.. rezeki masing2 weh.

Dan, sebagaimana biasa... wish list sedang di usahakan dengan gigih untuk merangka kaedah yang sesuai dan terpantas untuk menhabiskan semua nya... hahaha! Lalalalala..

eh, terlebih sudah!

Alhamdulillah...

nota kaki : baru dapat surat je... duitnya belum lagi...

3 ulasan:

Rai berkata...

alhamdulillah..bestnya dapat bonus.. kami dah tak musim bonus skang ni..tunggu bulan increment pulak bulan 7 nanti..huhu..

Hanis Azla berkata...

wah.. rezeki2.. Alhamdulillah.. semoga semua wish list dapat di penuhi.. agak2 dalam wish list tu ada tak nak belanja kawan2?? he..he..

Hanis Azla berkata...

wah.. rezeki2.. Alhamdulillah.. semoga semua wish list dapat di penuhi.. agak2 dalam wish list tu ada tak nak belanja kawan2?? he..he..